Focarul se extinde. DSP Olt: Alți trei olteni au COVID-19. Doi sunt angajați ai fabricii din Caracal, iar unul contact direct

Potrivit DSP Olt au fost confirmate trei cazuri noi cu COVID-19 pentru județul Olt. Cei trei au prezentat simptome specifice: febră, dureri în gât. Toți cei trei au legătură cu focarul din fabrica de textile de la Caracal.

„S-au confirmat încă trei cazuri cu infecția COVID -19, prezentând semne clinice de boală: febră, dureri în gât. Din ancheta epidemiologica reiese că două din cazurile confirmate sunt  angajați ai fabricii de textile Caracal, iar unul este contact  direct al unui  caz confirmat de la nivelul fabricii. Probele recoltate pentru determinarea infecției cu COVID-19 au fost  lucrate în cadrul  Laboratorului al Centrului Regional de Genetica Medicala Dolj, cu  rezultate  pozitive. La data prezentei,  pacienții se află în supraveghere medicală  și tratament cu stare generală bună. În evidență sunt 38 cazuri confirmate cu infecția COVID- 19”, se arată într-un comunicat al DSP Olt.

Sunt cel puțin zece angajați ai fabricii de confecții textile din Caracal confirmați cu COVID-19.