BARAJ. Măsuri speciale la antrenamentele grupării CSM Slatina

CSM Slatina se pregătește pentru barajul de promovare în Liga a II-a cu Progresul Spartac, dubla manșă urmând a se disputa pe 5 și 9 august.

Clubul din Slatina respectă măsurile de prevenție împotriva răspândirii virusului SARS-COV2 impuse de către autorități.

Potrivit Federației Române de Fotbal, de la 1 iulie sunt permise antrenamentele în grupuri de maximum zece jucători. Astfel, lotul de la CSM Slatina a fost împărțit pe grupe, înaintea antrenamentelor jucătorii fiind supuși triajului epidemiologic. Totodată, oficialii clubului au elaborat un program de dezinfecție, iar grupele au trasee separate ca să nu se intersecteze.

Potrivit Federației Române de Fotbal, cluburile din ligile inferioare trebuie să mai respecte următoarele măsuri:

-orice antrenament trebuie să fie precedat de o procedură de autoevaluare;

-deplasarea către și la locul de desfășurare a antrenamentului trebuie să se facă respectând toate măsurile de protecție dispuse de autorități;

-igienizarea mâinilor este obligatorie înainte și după antrenament;

-în timpul antrenamentului, igienizarea mâinilor se va face ori de câte ori este posibil, în momentele de pauză. Atunci când este posibil, dar o data la 15 minute, mingea sau celelalte materiale sportive care sunt folosite de mai mult de un sportiv vor fi igienizate cu substanțe dezinfectante;

– echipamentul folosit în timpul antrenamentului trebuie pus direct într-o pungă de plastic închisă ermetic, urmând ca după aceea să fie spălat și curățat la o temperatură de minimum 80 de grade Celsius.