Crimă la Strejești. Un bărbat, de 32 de ani, și-a lovit vecinul cu o bâtă în cap, pe la spate

Un bărbat, de 32 de ani, din comuna Strejești, a fost reținut pentru 24 de ore, vineri, 7 august, de procurorii olteni, fiind acuzat de omor.

Procurorii secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt spun că victima a fost lovită în zona capului cu o bâtă. Victima nu a avut nicio șansă să se apere, pentru că a fost lovită mișelește pe la spate.

„În seara zilei de 6 august, pe fondul unui conflict preexistent cu numiţii G. V., G.M. şi G. V.F., constând într-o agresiune reciprocă, victima Ş. I. din aceeaşi localitate a fost lovită în zona capului, cu un obiect dur alungit de către numitul G.V.F., fiindu-i provocată o leziune cranio-cerebrală care, la scurt timp, a condus la decesul său. Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 7 august rezultă că moartea victimei Ş. I. a fost violentă, s-a produs în noaptea de 6 spre 7 august 2020, a fost cauzată de un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă epicraniană, fractură de boltă şi bază de craniu şi hemoragie intracerebrală, în condiţiile stabilite de anchetă. Leziunea cranio-cerebrală s-a putut produce prin lovire cu un corp contondent alungit cu suprafaţă neregulată şi, cel mai probabil, lovitura craniană a avut direcţia postero -anterioară, respectiv din spatele victimei”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile.