Oprescu: „Prioritatea noastră este să investim în Olt”

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a precizat că, în ciuda crizei sanitare generate de epidemia de COVID-19, calendarul alegerilor stabilit de către Executiv trebuie să fie respectat.

Astfel, liderul PSD Olt a precizat că proiectele și planurile de viitor vor fi prezentate oltenilor, prioritar fiind investițiile din județ.

„În 2020, ne aflăm într-un context dificil, în care prioritățile s-au schimbat și care nu ne mai permite să vorbim cu ușurință oltenilor. Avem, însă, un calendar al alegerilor pe care Guvernul l-a stabilit, în plină pandemie și, pe care, trebuie să-l respectăm, pentru a demonstra că nu ne e frică de un sistem opresiv și avem cu ce să apărem în fața dumneavoastră, din punct de vedere administrativ. Pe tot parcursul acestei perioade electorale, vă vom prezenta o campanie pozitivă, curată și corectă, în care vom vorbi despre proiectele și planurile de viitor, pe care le vom realiza, alături de întreaga echipă PSD Olt, pentru că prioritatea noastră permanentă a fost, este și va fi: să investim în Olt”, a spus Marius Oprescu.