Slătinean, de 34 de ani, dat dispărut după ce ar fi efectuat operațiuni bancare

Dispariție misterioasă în Slatina. Polițiștii olteni caută un slătinean, de 34 de ani, ce nu s-a mai întors acasă. Acesta le-a spus apropiaților că merge la bancă.

Dispariția a fost anunțată de cumnatul bărbatului.

„La data de 23 noiembrie 2020, în jurul orei 23.00, un bărbat, din municipiul Slatina a sesizat faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16.00, cumnatul său, TUDOR IONUȚ CĂTĂLIN, de 34 ani, din municipiul Slatina, a plecat de la domiciliu sub pretextul că are de efectuat o operațiune bancară și nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: înălțimea de 1,85 – 1,90 m, constituție atletică, părul tuns scurt de culoare șaten, ochii căprui, fără a avea semne distinctive.

În momentul plecării de la domiciliu, acesta purta o geacă neagră, din fâș, o pereche de blugi, pantofi sport albaștri, iar pe cap purta o șapcă albastră.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.