Alro Slatina a donat 650.000 de lei pentru stoparea pandemiei. Dobra: „Sănătatea angajaților a devenit principala noastră prioritate”

Alro Slatina a donat șapte aparate generatoare de flux integrat de oxigen și tratament cu aerosoli. Astfel, cinci aparate în valoare de 122.500 RON ajung la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar două, în valoare de 49.000 RON, la Spitalul Municipal Caracal.

Potrivit reprezentanților Alro, de la izbucnirea epidemiei de coronavirus și până în prezent, compania aluministă a donat peste 650.000 de lei pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19.

Directorul general al Alro, Gheorghe Dobra, a precizat că sănătatea angajaților și a întregii comunități a devenit principala prioritate a companiei în aceste vremuri grele.

„Ne-am concentrat întotdeauna atenția asupra sănătății și siguranței angajaților noștri și astăzi, mai mult ca oricând, sănătatea acestora, a familiilor și rudelor lor și, de fapt, a întregii comunități, a devenit principala noastră prioritate, fiind parte a acesteia. ALRO a fost și va continua să fie un pilon al societății, oferind personalului medical instrumentele necesare în susținerea eforturilor de a salva viețile pacienților afectați de COVID-19, astfel reafirmându-și angajamentul și implicarea de a contribui înapoi în cadrul comunității”, a transmis Gheorghe Dobra prin intermediul unui comunicat de presă.