Sute de microbuze, verificate de polițiștii olteni. Amenzile au sărit de 34.000 de lei

Sute de polițiști și polițiști locali au efectuat controale pe raza județului Olt, în special în localitățile unde rata de infectare cu virusul SARS-COV2 este mai ridicată.

Astfel, au fost efectuate verificări și în mijloacele de transport în comun, fără a fi neglijate verificările privind respectarea măsurii izolării sau carantinării și respectarea condițiilor de deplasare în intervalul 23:00-05:00.

Aproape 300 de microbuze au fost verificate, fiind aplicate amenzi, care au sărit de 34.000 de lei.

„Aproximativ 1.400 de persoane au fost legitimate și verificate, în ultimele 24 de ore, iar în cadrul activităților, polițiștii olteni au controlat 295 de mijloace de transport persoane. Au fost verificate 175 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea condițiilor de organizare, a măsurilor de protecție specifice, a condițiilor de funcţionare şi a limitărilor de program. În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 170 de sancţiuni contravenționale, în valoare totală de 34.500 de lei, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.