150 de vaccinări, în Olt, duminică. DSP Olt raportează o nouă reacție adversă

Alte 150 de cadre medicale din Olt s-au vaccinat duminică împotriva COVID. Potrivit DSP Olt a mai fost înregistrată o reacție adversă, iar numărul vaccinărilor a ajuns la 1.810.

„Duminică, în cadrul fazei I de vaccinare antiCovid19 pe raza județului Olt s-a efectuat un număr total de 150 vaccinari, astfel Spitalul Județean de Urgenta Slatina 115, Spitalul Municipal Caracal 30, Spitalul Orășenesc Corabia 5. A fost înregistrată o reacție adversa comună și minoră. Numarul total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 (începând cu data de 4 ianuarie, prima administrare) a ajuns la 1.810. Numărul total de reacții adverse de la începutul campaniei de vaccinare: șase comune și minore. Menționăm că vaccinarea antiCovid19 este gratuită, voluntară și necondiționată”, a precizat purtătorul de cuvânt al DSP Olt, Gabriela Gogiu.

La nivelul județului au fost primite până acum 2.600 doze de vaccin împotriva virusului SARS-COV2, distribuția de la centrul Regional Craiova fiind făcută în mai multe tranșe.