18 candidați intră la proba scrisă a concursului de angajare de la Poliția Animalelor Olt. Au rămas șase pe loc

IPJ Olt a afișat rezultatele probei fizice la concursul pentru ocuparea a trei posturi vacante de agent de poliție în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Olt. Astfel, din cele 27 de dosare validate, doar 18 candidați au trecut proba fizică și vor intra la scris. Patru candidați nu s-au prezentat la testarea fizică, iar cinci nu au promovat.

Cei 18 candidați vor susține un test grilă, pe 23 ianuarie, aceasta fiind ultima probă. Durata de rezolvare a testului este de trei ore. Pentru a fi declarat „admis”, candidatul trebuie să obţină minimum nota 7,00. Candidaţii care nu au obţinut minimum nota 7,00 vor fi respinși.

La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt au fost scoase la concurs un post de ofițer de poliție, două posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și trei posturi de agent de poliție, în cadrul structurii nou înființată, Protecția Animalelor.

Pentru postul de ofițer au fost depuse 13 dosare, dar niciunul nu a fost validat. Potrivit IPJ Olt, motivele invalidării sunt: adeverință medicală incompletă sau neconformă, lipsa vechimii de doi ani în specialitatea studiilor în vederea exercitării funcției.

Pentru cele două posturi de medic veterinar au fost depuse 13 dosare și validate cinci.