DSP Olt raportează trei noi decese din cauza virusului SARS-COV2

DSP Olt a raportat, vineri, 22 ianuarie, trei noi decese din cauza virusului SARS-COV2.

Este vorba despre o femeie, de 83 de ani, din mediul rural. Olteanca a fost internată pe 18 ianuarie la Spitalul Clinic de Urgență Bagdazar Arseni București, o zi mai târziu fiind confirmată cu virusul SARS-COV2. Avea hipertensiune arterială, bronhopneumopatie cronică ostructivă și fribrilație atrială și a decedat pe 19 ianuarie.

Un alt deces este cel al unui bărbat, de 82 de ani, din mediul rural. Pe 18 ianuarie a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, o zi mai târziu fiind confirmat cu SARS-COV2. Avea și insuficiență renală cronică și a murit pe 20 ianuarie.

Un bărbat, de 70 de ani, din mediul rural a ajuns pe 7 ianuarie la Spitalul Municipal Caracal, pe 8 ianuarie fiind confirmat cu virusul SARS-COV2. Potrivit datelor transmise de DSP Olt, bărbatul avea și boli asociate, precum fibrilație atrială cronică cu alură ventriculară rapidă, dar și sechelele unui infarct miocardic. S-a stins pe 20 ianuarie.

De la începutul pandemiei, 232 de olteni au murit din cauza SARS-COV2.

Grupul de Comunicare Strategică a raportat vineri, 22 ianuarie, 20 de noi infectări, numărul cazurilor COVID din Olt ajungând la 10.328.